preloader
Edit Content

O nama

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana, uključujući vikende i praznike. Radimo 24 sata, javljamo se danju i noću! Samo nas pozovite i dolazimo na željenu adresu.

Kontakt

Korisne informacije

Razlike između privatnog sanitetskog prevoza i hitne medicinske pomoći

Razlike između privatnog sanitetskog prevoza i hitne medicinske pomoći

Dobrodošli na sajt www.prevozpacijenata.rs, vašu pouzdanu adresu za privatan sanitetski prevoz!  Naša misija je da obezbedimo siguran, udoban i profesionalan prevoz pacijenata. Danas želimo da pojasnimo razliku između privatnog sanitetskog prevoza i hitne medicinske pomoći, kako bismo vam pomogli da bolje razumete naše usluge i kada je pravo vreme da ih koristite.

Privatan Sanitetski Prevoz

Privatan Sanitetski prevoz podrazumeva organizovan i planiran prevoz pacijenata koji ne zahteva hitnu medicinsku intervenciju. Ova vrsta prevoza namenjena je pacijentima koji trebaju prevoz do bolnice, doma zdravlja, specijalističkih pregleda, dijalize ili rehabilitacionih centara i sl.
Naši vozila su opremljena svime što je potrebno za siguran i udoban prevoz, uključujući nosila i stolicu.

Naš tim sastoji se od profesionalnih i iskusnih  radnika koji su obučeni da osiguraju da pacijent stigne na odredište u najboljem mogućem stanju.

Hitna Medicinska Pomoć (194)

Hitna medicinska pomoć, s druge strane, namenjena je pacijentima koji su u životnoj opasnosti ili koji zahtevaju hitnu medicinsku intervenciju na licu mesta. Ova vrsta pomoći uključuje brzu reakciju na medicinske hitne slučajeve kao što su srčani udari, moždani udari, teške povrede, saobraćajne nesreće i slično.

Tim hitne medicinske pomoći sastoji se od lekara, medicinskih tehničara i drugih specijalista koji su obučeni za pružanje napredne medicinske pomoći. Vozila hitne pomoći su opremljena najmodernijom medicinskom opremom, uključujući defibrilatore, monitore za praćenje vitalnih funkcija, intubacione setove i lekove potrebne za hitne intervencije.

Ključne Razlike

1. Namenjenost: Sanitetski prevoz je za planirane i nehitne slučajeve, dok je hitna medicinska pomoć za hitne i životno ugrožavajuće situacije.

2. Oprema: Vozila sanitetskog prevoza su opremljena za udoban i siguran transport, dok vozila hitne pomoći imaju naprednu medicinsku opremu za pružanje hitne pomoći.

3. Osoblje: Sanitetski prevoz obavlja tim  radnika specijalizovanih za transport, dok hitnu pomoć pruža tim lekara i specijalista za hitne slučajeve.

4. Vreme Reakcije: Sanitetski prevoz se unapred zakazuje, dok hitna medicinska pomoć zahteva brzu reakciju na licu mesta. Naravno privatan sanitetski prevoz možete pozvati i ”sad za sad” i stići će za oko 15 minuta. Hitnu pomoć ćete čekati u zavisnosti od prioriteta.

Na www.prevozpacijenata.rs, posvećeni smo tome da vam obezbedimo najbolju moguću uslugu sanitetskog prevoza. Naš cilj je da vam olakšamo put do zdravstvene nege i osiguramo da stignete na svoje odredište bez stresa i brige. Kontaktirajte nas za više informacija ili da zakažete vaš sledeći prevoz. Vaše zdravlje i sigurnost su naš prioritet!
Pozovite nas 069 194 0 011! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pozovite nas!