preloader
Edit Content

O nama

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana, uključujući vikende i praznike. Radimo 24 sata, javljamo se danju i noću! Samo nas pozovite i dolazimo na željenu adresu.

Kontakt

Korisne informacije

Sanitetski prevoz pacijenata do aerodroma

Sanitetski prevoz pacijenata do aerodroma

Kako organizovati sanitetski prevoz nepokretnih i teško pokretnih do aerodroma?

Ukoliko želite da putujete avionom ali ste teško pokretni ili nepokretni, možemo vam pomoći da dodjete do aerodroma sanitetskim vozilom. Bilo da se radi o putovanju iz zadovoljstva ili pak zarad lečenja ili operacija u inostranstvu, naše sanitetsko vozilo vam stoji na raspolaganju.

U situacijama u kojima je potrebna medicinska pomoć u drugoj zemlji, dobro planiran prevoz može biti ključan za očuvanje zdravlja i života. Ovo se specijalno odnosni na osobe sa smanjenom pokretljivošću, kojima je putovanje i u lokalu izazovno. Kada je reč o organizaciji sanitetskog prevoza za nepokretne i teško pokretne osobe do aerodroma, važno je imati posebno prilagođen pristup kako bi se osigurao ne samo fizički, već i emocionalni komfor tokom putovanja. Mi smo tu da vam pomognemo u svim slučajevima kada je prevoz sa sa medicinskim osobljem neophodnost.

sanitetski prevoz aerodrom

Sanitetski prevoz pacijenata: više od samog prevoza

Sanitetski prevoz nije samo obično putovanje od tačke A do tačke B. Organizovanje sanitetskog prevoza za nepokretne i teško pokretne osobe do aerodroma znači pružanje podrške na putu ka cilju – bilo da je to let ka nekoj destinaciji, poslovni sastanak ili susret sa porodicom i prijateljima.
Pozovite pevozpacijenata.rs jer mi pružamo prilagođene sanitetske usluge, posebno fokusirane na potrebe nepokretnih i teško pokretnih osoba. Naš cilj je obezbediti bezbedan, komforan i pažljiv prevoz od kuće do aerodroma i obrnuto. Svesni smo da svaka osoba ima svoje jedinstvene zahteve i izazove, stoga pristupamo svakom pacijentu sa pažnjom, poštovanjem i saosećanjem. Kad odaberete nas, imate podršku 24 sata dnevno, u čiju cenu ulazi prenos pacijenata sa bilo kog sprata, sa liftom ili bez. Po potrebi, možemo organizovati pratnju medicinskog osoblja, tehničara i lekara.

Planiranje  prevoza pacijenata do aerodroma i zakazivanje unapred

Da bismo osigurali najbolju moguću uslugu, neophodno je da pacijenti unapred najave svoje putovanje. Planiranje i zakazivanje prevoza omogućava nam da se pripremimo za specifične potrebe svakog pacijenta. Ovaj pristup takođe obezbeđuje da svi potrebni dokumenti za prolazak kroz aerodromske procedure budu pri ruci, čime se olakšava sam proces putovanja. Ovo nam omogućava da održimo standard na koji se ponosimo i da vozilo bude dezinfikovano pre nego uđete i nakon što izađete iz njega. Sve one brige koje ste imali pri pomisli na putovanje ukoliko ste nepokretno lice ili pratnja nepokretnog lica, sa nama su stvar prošlosti.

 

Pratnja i čekanje na aerodromu

Naša usluga sanitetskog prevoza ne završava samo pri dolasku na aerodrom. Pružamo podršku i tokom čekanja pacijenata koji sleću na aerodrom i kojima je potreban prevoz do određene lokacije. Naša pažljivo obučena ekipa brine se o svim detaljima, čime se omogućava pacijentima da se osećaju sigurno i bezbrižno. Pored odabranog našeg osoblja, sa vama u sanitetu može biti i vasa pratnja.

Ko sve može da koristi sanitetski prevoz do aerodroma?

Sanitetski prevoz do aerodroma i sa aerodroma namenjen je svima koji se suočavaju sa izazovima pokretljivosti. To uključuje nepokretne osobe, teško pokretne pacijente, kao i one koji su u oporavku od operacija ili sa određenim zdravstvenim stanjima koja zahtevaju posebnu pažnju tokom putovanja.

Javite nam se ukoliko vam je potrebna pomoć koja obuhvata:
• Osobe sa invaliditetom
• Osobe u procesu rehabilitacije
• Starije osobe sa smanjenom pokretljivošću
• Pacijente koji zahtevaju specifičnu medicinsku pažnju tokom putovanja

Naša vozila su opremljena najsavremenijom opremom kako bi se zadovoljile sve potrebe pacijenata.
Ovo nam omogućava da pružimo visok nivo podrške tokom celog putovanja.

Kontaktirajte nas i osetite razliku

Naša misija je pružiti ne samo fizičku podršku, već i emotivnu pažnju pacijentima tokom sanitetskog prevoza pacijenata do aerodroma. Kontaktirajte nas putem telefona, SMS-a, Vibera, ili WhatsApp-a na broj: +391 69 194 0 011 i dozvolite nam da budemo deo vašeg putovanja ka bezbednosti, udobnosti i samostalnosti. Vaša sigurnost i dobrobit su naš prioritet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pozovite nas!