preloader
Edit Content

O nama

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana, uključujući vikende i praznike. Radimo 24 sata, javljamo se danju i noću! Samo nas pozovite i dolazimo na željenu adresu.

Kontakt

Korisne informacije

Sanitetski prevoz pacijenata iz Niša

Sanitetski prevoz pacijenata iz Niša

Znamo koliko je važna pravovremena i profesionalna podrška i pomoć vama ili vašim najbližima koji moraju da se hitno i u specifičnim uslovima prevezu do odgovarajuće zdravstveno-medicinske ustanove.

Zbog toga je sanitetski prevoz pacijenata iz Niša u Beograd ili bilo koji grad na teritoriji Srbije i Evrope vaš oslonac  broj 1, kada je svaka sekunda važna, a kilometre treba preći što udobnije i bezbednije moguće da biste dobili medicinsku negu koja vam je potrebna.

Zbog čega je privatni  sanitetski prevoz iz Niša vaš izbor kada je zaista bitno:

● Sa nama ste na sigurnom! Imamo uigrani tim profesionalaca, koji će vam pružiti svu neophodnu pomoć i pažnju do centra zdravstvene nege u koji ste se uputili.

● Prevoz prilagođen potrebama svakog putnika! Naše osoblje ima iskustvo u radu sa pacijentima drugačijih anamneza, stepena mobilnosti i različitih kliničkih stanja. Zbog toga su naše usluge transporta personalizovane u odnosu na vaše specifične zdravstvene potrebe.

Specijalno opremljeno vozilo je vaš partner za putovanje koje garantuje veću udobnost i kvalitetnu negu! Bilo da putujete u banju, na pregled ili kontrolu, koristite invalidska kolica ili vam je potreban transport do bolnice ili staračkog doma u ležećem položaju, možete računati na najsavremeniju opremu u svakom trenutku!

● Odaberite svoje odredište u Srbiji ili Evropi! U koju god medicinsku ustanovu da ste se uputili iz Niša, bilo u Srbiji, okruženju ili u neki od evropskih gradova, vođeni smo željom da vam pružimo najbolji medicinski transport do vaše destinacije.

● Na usluzi smo vam 24/7! Vaši zdravstveni prioriteti su naša briga, zbog toga svoje korisnike više od 17 godina brzo i efikasno dovodimo do planiranog odredišta.

Mi brinemo o komfornom i bezbednom putovanju, a vi o svom ozdravljenju i oporavku!

Kontaktirajte nas i zakažite svoju vožnju: +381 69 1940 011

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pozovite nas!