Prevoz nepokretnih i teško pokretnih pacijenata

Svakodnevnica je vrlo često veliki izazov za teško pokretne ili nepokretne osobe. Najjednostavnije svakodnevne obaveze mogu biti već same po sebi dosta naporne, a sve se to dodatno komplikuje kada pored otežanog kretanja imate i neki drugi zdravstveni problem. Prevoz nepokretnih i teško pokretnih pacijenata ja naša specijalnost.


Velike gužve i prenaseljenost često dovode do toga da osobe sa bilo kojim zdravstvenim problemom teško mogu stići do željenog lekara kada im je to potrebno. U ovom slučaju je potrebna pomoć od trenutka kada se pacijent prebacuje od svog kreveta do momenta kad stigne do bolničkog. Vrlo često te osobe stanuju same, i pronalaženje pomoći u ovim situacijama može biti jako teško, neprijatno i naporno.

Šta možemo da učinimo za vas?

Naše usluge pružamo obraćajući veliku pažnju na detalje, tako da se u teškim momentima možete osećati zbrinuto. Nema više čekanje niti nepremostivih daljina. Sa nama se možete osećati sigurno i bezbedno, tu smo da Vam pružimo kako fizičku tako i emotivnu pomoć. Naše osoblje će Vam pomoći u svemu gde možemo.

Za prevoz nepokretnih i teško pokretnih osoba posedujemo: