preloader
Edit Content

O nama

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana, uključujući vikende i praznike. Radimo 24 sata, javljamo se danju i noću! Samo nas pozovite i dolazimo na željenu adresu.

Kontakt

Korisne informacije

Šta možete očekivati od privatnog sanitetskog prevoza?

Šta možete očekivati od privatnog sanitetskog prevoza?

Desi se situacijada je  našim najmilijima ili nama samima potrebna usluga sanitetskog vozila. Često nismo u mogućnosti da se sami odvezemo ili ne možemo se osloniti na ljude u okolini koji će to učiniti za nas.

Pored samog prevoza često nam je potrebna hitna i stručna pomoć. Dobra je vest da ovakva usluga postoji, da je dostupna uvek i povoljna. Za hitne slučajeve ili još sigurnije – na zakazivanje, dolazimo i pomažemo vam.

Zaboravite na mukotrpno čekanje sanitetskog vozila.

  • Tu smo za Vas 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji.
  • Radimo na teritoriji cele Evrope, te po povoljnoj ceni možete obaviti kontrolu i u drugim gradovima. Logistika putovanja je naša briga.
  • Mi smo kvalifikovan tim sa iskustvom. Ukoliko pored prevoza vam je potebno i stručno lice, tj. stručno osoblje, na zahtev će sa Vama biti anestetičar i lekar urgentne medicine. Pored stručnog osoblja tu je i profesionalni vozač.
  • Imamo najsavremenije opremljena vozila. Vozila poseduju hidrauličko ogibljenje, za što udobniju vožnju. Svako naše vozilo je kompletno opremljeno savremenom opremom – kiseonik, defibrilator, infuzione pumpe, EKG, respiratorna i intubaciona oprema, aspirator, itd.Tu su i zalihe lekova, naročito kada se radi o dužim razdaljinama.
  • Mi smo vaš prevoz „od kreveta do kreveta“. Sa nama ne morate da brinete na kom ste spratu, da li imate lift ili nekog da Vam pomogne. Mi smo zaduženi za sve.
  • Opremljeni smo tako da možemo pružiti pomoć i onima koji su u jako lošem zdravstvenom stanju, osobama sa prelomima, operisanim, starim, nepokretnim ili teško pokretnim pacijentima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pozovite nas!