preloader
Edit Content

O nama

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana, uključujući vikende i praznike. Radimo 24 sata, javljamo se danju i noću! Samo nas pozovite i dolazimo na željenu adresu.

Kontakt

Korisne informacije

Zbog čega izabrati Privatni sanitetski prevoz BG?

Zbog čega izabrati Privatni sanitetski prevoz BG?

Navešćemo nekoliko razloga zbog kojih bi trebalo da izaberete baš nas:

• Već sedamnaest godina trudimo se da obezbedimo najpre siguran a zatim i udoban prevoz nepokretnih i teško pokretnih pacijenata.

• Prevoz pacijenata vršimo kako na teritoriji Srbije tako i u inostranstvu pokrivajući celu Evropu.

• Posedujemo specijalizovano vozilo, najsavremenije opremljeno, kojim na najbrži i najsigurniji način stižete na željeno mesto. Potpuno opremljen sanitet znači spremnost na sve situacije.

• Naša oprema uključuje zalihu lekova, kolica, nosila, kiseonik, defibrilator, infuzione pumpe, EKG, respiratornu i intubacionu opremu, aspirator, itd.

• Naš iskusni tim kvalifikovanog osoblja potrudiće se da Vam izađe u susret na najbolji mogući način. Pored našeg stručnog osoblja koje je tu za Vas, možemo Vam na zahtev obezbediti i pratnju stručnog lica.

• Uz nas ne morate više da brinete o tome kako stići na pregled, kontrolu, redovnu terapiju, do staračkog doma, itd. Mi smo tu da Vam omogućimo prevoz „od kreveta do kreveta“. Ovo znači da ukoliko se radi o pacijentu kojeg je potrebno prebaciti na drugu lokaciju, pored našeg tima vam neće biti potreban niko. Pacijenta sa velikom pažnjom prenosimo mi.

• Naše usluge su Vam na raspolaganju 24 časa dnevno, svakog dana u nedelji! Na Vama je da nas samo pozovete!

• Prevoz sanitetom možete zatražiti odmah a možete ga i zakazati, kako god je Vama potrebno.

Naše usluge pružamo obraćajući veliku pažnju na detalje, tako da se u teškim momentima možete osećati zbrinuto. Nema više čekanje niti nepremostivih daljima. Sa nama se možete osećati sigurno i bezbedno, tu smo da Vam pružimo kako fizičku tako i emotivnu pomoć. Naše osoblje će Vam pomoći u svemu gde možemo. Pozovite nas, tu smo 24 sata, 069 /194 0 011!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pozovite nas!