preloader
Edit Content

O nama

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana, uključujući vikende i praznike. Radimo 24 sata, javljamo se danju i noću! Samo nas pozovite i dolazimo na željenu adresu.

Kontakt

Korisne informacije

Sanitetski prevoz pacijenata Beč i cela Austrija

Sanitetski prevoz pacijenata  Beč i cela Austrija

Ukoliko je vama ili vašim najbližima potreban sanitetski prevoz do Austrije ili iz Austrije, tu smo da vam pomognemo.

Za 18 godina iskustva u prevozu pacijenata, mnogo puta smo imali prilike da prevozimo naše ljude ili njihovu familiju do Austrije. Kako u ovim gradovima ima najviše naših ljudi, najčešće smo radili sanitetski prevoz do Beča, Insbruka i Graca. Nevezano za lokaciju, nudimo vam prevoz teško pokretnih i nepokretnih osoba do željene lokacije u bilo kojoj evropskoj zemlji.

prevoz pacijenata za Beč

Zbog čega biste izabrali sanitetski prevoz pacijenata za Austriju?

Sanitetski prevoz predstavlja transport pacijenata koji zahtevaju medicinsku negu i pažnju. Ovakav vid prevoza posebno je značajan za one koji su bolesni, povređeni ili se nalaze u stanju posle operacije. Sanitetski prevoz iz Srbije za Austriju ( i obrnuto) postao je vrlo popularan, pogotovo u poslednje vreme i to iz nekoliko razloga:

Prvo, Austrija ima visok nivo zdravstvene zaštite i veliki broj pacijenata iz Srbije se odlučuje za lečenje u ovom susednom evropskom državi. Sanitetski prevoz iz Srbije za Austriju predstavlja najbezbedniji i najsigurniji način transporta za ove pacijente, s obzirom na to da se u ovom prevozu koriste posebno opremljena vozila sa najsavremenijom medicinskom opremom.

Drugo, sanitetski prevoz iz Srbije za Austriju omogućava pacijentima da se osećaju sigurno i bezbedno tokom celog puta. U ovakvom prevozu, pacijenti se prevoze pod pažljivom negom medicinskog osoblja koje je obučeno za ovakav vid prevoza i pružanje hitne medicinske pomoći.

Treće, sanitetski prevoz iz Srbije za Austriju je brz i efikasan način prevoza pacijenata. Opremljena vozila za ovaj prevoz su savremena i mogu brzo da se kreću kako bi pacijenti stigli na svoje odredište u najkraćem mogućem roku. Ovo je od velike važnosti, posebno u hitnim slučajevima, gde svaka minuta može biti od presudnog značaja.

Četvrto, sanitetski prevoz iz Srbije za Austriju je takođe pristupačan i ekonomičan način prevoza. Ovaj vid prevoza je mnogo jeftiniji od avionskog prevoza, a pacijenti se prevoze direktno do bolnice u Austriji bez potrebe za dodatnim transferima ili čekanjem.

Ukratko, sanitetski prevoz iz Srbije za Austriju je veoma važan vid transporta za pacijente koji zahtevaju medicinsku negu i pažnju. Ovakav prevoz pruža pacijentima siguran, bezbedan, brz i ekonomičan način prevoza do Austrije, gde se može pronaći vrhunska medicinska nega i lečenje. Opremljena vozila sa najsavremenijom medicinskom opremom i obučeno medicinsko osoblje obezbeđuju da pacijenti stignu na svoje odredište sigurno i bezbedno, sa minimalnim stresom i bezbrižno.

Šta sve podrazumeva prevoz pacijenata sanitetskim vozilom?

Bilo da vam je neophodan sanitetski prevoz do kuće, bolnice ili banje, stojimo vam na raspolaganju. Naravno, sa pacijentom može u pratnji sa nama da ide i neko od rodbine ili prijatelja.
Takodje, ukoliko je neophodno, može u pratnji biti medicinski tehničar ili lekar, dovoljno je da nam ovo naglasite na vreme.
Beč je od Beograda udaljen oko 600km i zavisno od gužve na granici, stižemo za oko 6 sati. Najbolje je da vožnju najavite unapred. U svakom slučaju kada je hitan slučaj, naše ekipe su spremne da krenu u najkraćem mogućem roku.

Za bezbedan i profesionalni sanitetski prevoz do Beča ili bilo kog drugog mesta u Austriji, pozovite nas na +381 69 194 0 011 (poziv, sms, viber, whats up)

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pozovite nas!